Grčki železničari sutra štrajkuju, obustava saobraćaja četiri sata

Železnički radnici u Grčkoj će u četvrtak na četiri sata, od 11 do 15 časova, obustaviti rad u znak protesta zbog vladinih privatizacionih planova u tom sektoru.
Grčki železničari sutra štrajkuju, obustava saobraćaja četiri sata
Foto: Pixabay

Navodi se da u tom periodu neće saobraćati vozovi grčke nacionalne železničke kompanije "Helenik rejlvejz", kao ni metro prema atinskom aerodromu.

  • 09.05.2018 11:43
    jpp
    štrajk, ovde je tako nešto nezamislivo; sukcesivnim otpravljanjem tehnoloških viškova kući, na biro, svakog 31.12. unazad 16 godina, oterani su i oni koji bi se eventualno pobunili protiv mera MMF, Svetske Banke i stranih konsultanata koji su od nekadašnjih SŽ, JDŽ, ZJŽ, ŽS, jer se država tako opredelila, a 23 sindikata saglasila, napravili poligon za sprovođenje planskih aktivnosti DG Move http://infrazs.rs/2018/01/predlozeno-osnivanje-centra-za-javno-privatno-partnerstvo-za-zeleznicu/;
    https://en.wikipedia.org/wiki/Directorate-General_for_Mobility_and_Transport

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet