Državljanin Srbije pokušao da ubije poznatog biznismena na Malti

Državljanin Srbije uhapšen je na Malti zbog sumnje da je pokušao da ubije poznatog biznismena iz ove zemlje Huga Hetkutija, objavio je portal "Tajms of Malta".
Hetkuti (52) je u petak uveče u gradu Pejsvil izboden nožem. On je operisan i njegovo stanje se stabilizovalo.
 
Portal navodi da je 36-ogodišnji osumnjičeni krenuo da "zagrli" Hetkutija, a potom ga ubo nožem u stomak.
 
Ovom napadu je, prema pisanju malteškog portala, prisustvovalo nekoliko osoba. Policija je potom krenula u potragu za osumnjičenim koga su na kraju omamili šokerom. Prethodno je osumnjičeni lakše povredio policajca.
 
I osumnjičeni je završio u bolnici, gde je posle ukazane pomoći odveden u policijsku stanicu na ispitivanje.
 
Hetkuti je vlasnik brojnih objekata, među kojima su hoteli i mesta za zabavu. Napadnut je dok je u svom restoranu "Seafood and coctails" isprobavao uzorke hrane pred otvaranje lokala.
 
Prilikom pretresa, kod osumnjičenog je pronađen i nož kojim je uboden Hetkuti, prenosi "Blic".
 
Osumnjičeni je optužen i za nepoštovanje naloga policije, opiranje hapšenju i nošenje noža. Njegov advokat rekao je pred sudom da je njegov klijent izjavio da nije kriv za optužbe, ali i da neće tražiti puštanje na slobodu.
  • Kaćanka

    09.07.2018 19:38
    @Iliuy
    Ja....ma, nikad ljuta, nikad besna....mozda malo više kontra!!!
  • ISTINKO

    09.07.2018 19:17
    Pitanje za Srbe
    Da li ste se ikada zapitali zašto svaki prosečni pripadnik druge nacije misli o Srbima sve najgore i zaslužujemo li bilo čije poštovanje ?
  • Iliuy

    09.07.2018 17:51
    @Kaćanka

    Da li ste ljuti ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.