Pakistan će javno vešati ubice dece i pedofile

Pakistanski parlament usvojio je odluku kojom se poziva na javno vešanje osuđenih ubica i silovatelja dece.
Pakistan će javno vešati ubice dece i pedofile
Foto: Pixabay
"Ubice dece i silovatelji ne bi smeli da dobiju samo smrtnu kaznu vešanjem, već ih treba javno obesiti", rekao je Ali Muhamed Kan, pakistanski ministar parlamentarnih poslova. 
 
Poslednjih godina Pakistan je pogodio niz zločina zlostavljanja dece. Jedan od najpoznatijih slučajeva je ubistvo sedmogodišnje devojčice Zainab Ansari.
 
Devojčica je pre dve godine oteta i kasnije pronađena silovana i ubijena u blizini istočnog grada Lahore. Slučaj je pokrenuo masovne proteste u celoj zemlji, a demonstranti su optužili vladu.
 
Policija je uhapsila 24-godišnjeg Imrana Alija čiji se DNK podudarao s uzorkom pronađenom na telu devojčice. Bio je njen komšija. Osuđen je na smrt i pogubljen 17. oktobra 2018.
  • Roditelj

    17.02.2020 13:39
    kad neko tako povredi i zlostavlja jedno neduzno bice kao sto je dete, i smrt je za njega nagrada.
    A svi koji su savremeni i protiv smrtne kazne, bilo vesanjem ili na bilo koji drugi nacin, sve te zakonski osudjene pedofile,bolje receno monstrume, odvedite svojoj kuci pa ih izdrzavajte dok su zivi, a ne na grbaCU NEDUZNIH GRADJANA KROZ PORESKE OBAVEZE i svih normalnih ljudi za koje su deca andjeoska bica.
  • Drazen

    14.02.2020 19:17
    Pa ekipa u Srbiji sto voli javna vesanja nek ide da zivi u Pakistan. Tamo je super. Nek povedu i onog Jurica sa sobom, njemu ce isto tamo biti super da siri SNS religiji.
  • w/e

    14.02.2020 16:26
    Pedofilija
    Pazljivo uzmite u obzir sta se podrazumeva pod pedofilijom u Pakistanu. Brakovi sa desetogodisnjom decom su savseno normalni tamo, a prethodni pokusaji da se zabrani pedofilija su odbaceni od strane Islamske zajednice ako anti-islamski, posto je i sam prorok Muhamed ozenio sestogodisnjakinju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet