Grom ubio 16 svatova na svadbi u Bangladešu

Udar groma usmrtio je 16 osoba na jednoj svadbenoj svečanosti u Bangladešu, javljaju agencije, pozivajući se na saopštenja lokalnih zvaničnika.
Grom ubio 16 svatova na svadbi u Bangladešu
Foto: Pixabay
Svatovi su sišli s broda u gradu Šibganju, nedaleko od granice sa Indijom, kako bi se sklonili od nevremena kada ih je pogodio grom, rekao je za agenciju AFP zvaničnik vlade u toj regiji Sakib al-Rabi.
 
On je potvrdio da je 16 ljudi preminulo nakon što su u razmaku od samo nekoliko sekundi pretrpeli udar groma u zapadnom okrugu Čapainavabganju.
 
Od udara groma povređen je i mladoženja, dok mlada nije bila u toj grupi koju je pogodio grom tokom jedne od snažnih monsunskih oluja u Bangladešu.
 
U kišnim bujicama koje su zahvatile okrug Coks Bazar na jugoistoku zemlje nastradalo je najmanje dvadesetak ljudi, navodi AFP i poseća da od udara groma u Bangladešu svake godine tokom monsunskih oluja ginu stotine ljudi.

Teme

grom

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet