Pritvor za huligane iz Hrvatske u Grčkoj, advokat tvrdi da je sud pod uticajem društvenih mreža

Prva tridesetorica huligana, koji su optuženi da su u ponedeljak u atinskoj četvrti Nea Filadelfeija učestvovali u žestokom uličnom sukobu sa smrtnim ishodom, danas su se izjašnjavala o optužnici.

Nakon toga je sudija za sve odredio istražni zatvor.

Pred sudijom i tužiocima se pojavilo 26 Hrvata, Austrijanac, Albanac i dvojica Grka, u subotu će na ročište o određivanju istražnog zatvora doći još 30 uhapšenih Bed blu bojsa, a u nedelju preostalih 45, prenosi Index.

Advokat koji brani trojicu Hrvata Vasilis Nouzeles rekao je posle odluke sudije da je pitanje da li će u ovim uslovima braniti ostale klijente koje ima na redu sutra i preksutra.
 
"Verujem da je sud odluku o zadržavanju u istražnom zatvoru doneo unapred, pod uticajem medija i društvenih mreža koje govore da su svi Hrvati kriminalci", rekao je Noulezes.

On je istakao da je istražni sudija bio "agresivan, osvetoljubiv, ljut i tvrdio je da Hrvati lažu".

  • Sever Srbije

    12.08.2023 09:28
    Sve je tacno rekao sudija za hrvate.
  • Nikó

    12.08.2023 08:25
    Čvrsta ruka
    Da se na Balkanu uvede Britanski model iz 80ih (Margaret Tačer), navijačke grupe bi se dovele u red, kvalitet utakmica poboljšao, poboljšali rezultati u evropskim klubskim takmičenjima, a i ligitimni obrt novca bi se drastično povećao; tribine bi bile pune...
  • Plaćač poreza

    11.08.2023 23:02
    Huligani zvezde i partizana su ugledni članovi društva u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet