Eksplodirala WC šolja u lokalu - gost traži 100.000 dolara odštete

Gost američkog lanca kafea "Dankin" (Dunkin') podneo je tužbu za nemar protiv te firme, tvrdeći da je povređen u eksploziji WC-šolje u jednoj od njenih radnji na Floridi.

Pol Keruak u tužbi podnetoj ove nedelje državnom sudu Floride u Orlandu traži više od 100.000 dolara, tvrdeći da je pre godinu dana pretrpeo "teške i dugotrajne povrede" od eksplozije WC-šolje u muškom toaletu.

Posle eksplozije je Keruak, prestravljen i prekriven izmetom, urinom i krhotinama, izašao iz muškog WC-a tražeći pomoć od zaposlenih i poslovođe kafea, navodi se u tužbi.

Što se firme tiče, sve je tada stalo na tome što mu je jedan zaposleni rekao da znaju za "problem s toaletom" pošto je bilo prethodnih slučajeva, navodi se u tužbi bez detalja o eksploziji. Pošto posle godinu dana više ništa ne očekuje od firme, povređeni je odlučio da traži pomoć suda.
 
U tužbi piše da Keruak ima "telesnu povredu" od eksplozije i da su mu zato od januara 2022, kada se to dogodilo, potrebni zdravstvena nega i savetovanje o mentalnom zdravlju.
  • Nemanja

    05.01.2024 09:54
    Solja eksplodirala?
    Zaposleni znali da ima problema sa WCom tj da solja eksplodira s vremena na vreme?
    Kakve gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.