Prva Čavesova slika nakon operacije

Vlada Venecuele danas je objavila prve fotografije bolesnog predsednika Uga Čavesa posle operacije i više od dva meseca "tišine".
Vlada Venecuele danas je objavila prve fotografije bolesnog predsednika Uga Čavesa posle operacije i više od dva meseca "tišine".

Na fotografiji se vidi kako 58-godišnji predsednik leži nasmejan u krevetu sa jučerašnjim izdanjem kubanskog lista "Granma" u rukama, dok ga grle njegove ćerke Roza i Marija.

Čaves se poslednji put pojavio u javnosti 11. decembra, kada je otišao u Havanu na svoju četvrtu operaciju zbog raka, koji mu je otkriven sredinom 2011. godine.

Fotografije je na televiziji objavio Čavesov zet, ministar nauke Horhe Areaza.

Vlada Venecuele je odlučila da objavi fotografije u trenutku kada se svetom šire spekulacije i glasine oko Čavesovog lošeg zdravstvenog stanja.

Ministar informacija Venecuele Ernesto Viljegas izjavio je danas da Čaves diše kroz "cevčicu", što mu otežava govor.

Protivnici režima su tražili više informacija o Čavesovom zdravstvenom stanju i pitali su zašto se nije obratio narodu telefonom ili preko televizije, kao što je to činio ranije tokom lečenja na Kubi.

  • novosadjan

    15.02.2013 18:01
    ko da je ziv

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet