"Šarli Ebdo": Nemamo pravo da odustanemo

Poznati francuski lekar i član redakcije "Šarli Ebdo" Patrik Pelu najavio je da će sledeće izdanje ovog magazina biti izdato iduće srede.

Poznati francuski lekar i član redakcije "Šarli Ebdo" Patrik Pelu najavio je da će sledeće izdanje ovog magazina biti izdato iduće srede.

On je, u suzama, saopštio da su članovi redakcije odlučili da nastave sa radom.

"Nastavićemo. Odlučili smo da izdamo novi broj iduće nedelje. Svi smo se složili oko toga", kazao je Pelu. "Nemamo pravo da odustanemo", naglasio je on dodajući da zbog sastanaka nije bio u redakciji u trenutku kada su teroristi ubile njegove kolege.

Pelu je izjavio da će to biti konačna potvrda da "glupost neće pobediti" i dodao da će se ekipa "Šarli Ebdo" uskoro sastati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet