Stefanović u trci za predsednika Srbije

Borislav Stefanović biće kandidat DS-a za predsednika Srbije.
Borislav Stefanović biće kandidat DS-a za predsednika Srbije, dok će Bojan Pajtić pokušati da osvoji mesto premijera.

To je dogovoreno na nedavnom sastanku DS-a, uprkos protivljenju pojedinih demokrata.

"Borko zato nije ni ušao u Pajtićevu "vladu u senci". Pajtić ga je pozvao da čuje kakvi su mu planovi. Dogovorili su se da Pajtić bude nosilac liste na parlamentarnim izborima, a da Stefanović bude kandidat za predsednika. To mu je ponudio kako bi ga zadržao u stranci", kaže izvor "Kurira".

Ideji se, prema pisanju ovog lista, suprotstavila Gordana Čomić jer je ona želela da postane predsednica Srbije. Među onima koji su se protivili bio je i Branimir Kuzmanović.

Podsetimo, pre nekoliko dana predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić izjavila je da namerava da se 2017. kandiduje na izborima za predsednicu Republike.

  • nada

    28.02.2015 23:30
    nada
    Puna podrška Stefanoviću za predsednika, iako glasam za Radulovića !
  • ns ja

    27.02.2015 12:14
    bojim se
    SA ovakvim kadrovanjem DS-a, bojim se da će SNS opet sa 21 % lako osvojiti apsolutnu vlast na izborima!? Kakva demokratija vladaš totalitarno i apsolutno sa 25% osvojenih glasova.. AA? Međutim kad vidim ko bi i šta hteo da bude, ja ću belo da išaram pa neka crni đavo dođe, nije moja greška!
  • svan

    27.02.2015 02:19
    Kad vec hoce DS da formira vladu u senci, Stefanovic bi mogao da bude predsednik u senci. Koliko ovi samo zude za vlascu, osladilo im se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.