Mladići pretukli vozača GSP-a

Vozača GSP-a na liniji do Sremskih Karlovaca u nedelju ujutru fizički su kod Futoške pijace napala petorica mladića.

Vozača GSP-a na liniji do Sremskih Karlovaca u nedelju ujutru fizički su kod Futoške pijace napala petorica mladića.

Gradski prevoznik je saopštio da je vozač prebačen u Urgentni centar, a da je policija obavila uviđaj.

Navode da je vozač napadnut nakon što je zamolio pet mlađih putnika da kupe karte.

Iz GSP-a apeluju na javnost i nadležne da pomognu da se ovakvi nemili slučajevi spreče i da se ne ponavljaju. U ovom preduzeću kažu da je od početka godine ovo drugi fizički napad na njihove zaposlene.

  • Milena

    04.03.2015 22:09
    Karta
    Karta se mora platiti. Svuda u svetu se placa i kazne su rigorozne. Uredno se vozim gradskim autobusom svaki dan i nemam problema niti samga ikada imala od strane vozaca i kontrolora. Ipak problema sam imala od nevaspitanih i nekultivisanih putnika. I an kraju u cemu je problem uci na prednja vrata i produziti dalje pa izaci na srednja i zadnja. Tamo obicno ima vise mesta ali svi vole da vise vozacu za vrat i vecita borba da se prodje pored takvih ili onih sto vise na ostalim vratima od prve do poslednje stanice. U Americi sam morala da odem do prednjih vrata sa sve malim detetom ...pa eto mozete i lupati minuse na ovo ali to je ziva istina. E ada 5 hrabrih momaka pretuce coveka...Svaka im cast na sili, junacine...Po tome trebalo bi da tucemo i po prodavnicama jer traze da platimo robu...Ma za nas je i zemlja Dzibuti obecana zemlja.
  • 04.03.2015 13:42
    mnogo psecih ljudi
    koliko zveri sa obe strane...

    treba izaci danas u taj zverinjak i dobro paziti ko ce te napasti i na koji nacin...
  • 03.03.2015 12:59
    @Bata kole
    Tako je bata kole! Vidi se da genije iz tebe viri!

    Ma trebali su devojčicu da išamaraju!

    Kad već roditelji ne umeju da vaspitavaju svoju decu, dajte da to rade kontrolori JGSP Novi Sad!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.