Noć protekla mirno, popodne nastavak padavina

Noć u Srbiji je, što se tiče poplava, protekla mirno, ali se popodne očekuje nastavak padavina, izjavio je jutros načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.
On je najavio da će dodatnih 1.000 ljudi biti upućeno u potencijalno krizne tačke u istočnu Srbiju, a najverovatnije deo njih i na jug zemlje. Kako je rekao, oni će do podneva biti upućeni na teritorije Niša, Bora, Zaječara, Raške, Vranja i Pirota, dok je Kraljevo već pokriveno.
 
Policija je u svakom trenutku spremna da angažuje 850 pripadnika Žandarmerije i oko 1.500 pripadnika interventnih jedinica, kako bi mogli da pruže pomoć u spasavanju i drugim aktivnostima, izjavio je vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić.
 
Rebić je rekao da je noć protekla mirno, bez većih problema, ali da se sutra očekuje da po metru kvadratnom padne od 30 do 40 litara, što će svakako izazvati određene probleme.
 
Autor: Tanjug/foto: MUP Srbije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija