Hašim Tači položio zakletvu

Hašim Tači položio je danas zakletvu u Skupštini Kosova čime je otpočeo svoj petogodišnji mandat kao novi kosovski predsednik, dok će svečana inauguracija biti održana sutra.
Polaganju zakletve nije prisustvovala opozicija.
 
Tači, lider Demokratske partije Kosova, izabran je za novog predsednika krajem februara, u trećem krugu glasanja u parlamentu.
 
Za sutra je planirana, po prvi put, ceremonija inauguracije novog predsednika koja će biti organizovana na centralnom gradskom trgu u Prištini, u 11 sati.
 
Tači je na novoj funkciji zamenio dosadašnju kosovsku predsednicu Atifete Jahjagu.
 
Autor: Tanjug
  • Anđelija

    08.04.2016 09:23
    A ne, ne kao Kenedi već kao Abdulah u filmu "Banović Strahinja"
  • Pera

    07.04.2016 22:55
    @Sima
    Znamo na šta si mislio ali kako možeš da ubaciš u isti koš masovnog ubicu i nekoga ko je bio baš suprotno?!
  • Sima

    07.04.2016 14:03
    Aj nek je sa srecom i da zavrsis kao Kenedi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.