Novi protest zbog rušenja u Savamali

Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" održaće u sredu od 18 sati protest protiv rušenja objekata u beogradskoj Savamali u izbornoj noći i maltretiranja građana.

Protest će početi ispred Skupštine grada, a potom će biti organizovana šetnja do zgrade Geozavoda.

"Na tom mestu je potpisan po građane štetan ugovor o projektu 'Beograd na vodi'. I odatle su krenuli sa propagandom i obmanjivanjem građana, a završili u nasilju", navodi se u saopštenju Inicijative.

Inicijativa je ponovila da zbog nasilja u Savamali traže ostavke gradonačelnika Beograda Siniše Malog, predsednika Skupštine grada Beograda Nikole Nikodijevića, ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, v.d. direktora policije Srbije Vladimira Rebića i načelnika Komunalne policije Beograda Nikole Ristića.

Inicijativa je do sada održala četiri protesta zbog nasilja u Savamali.

  • G

    12.07.2016 20:32
    @Antonija - nadam se da će neko da vašu kuću sruši preko noći a vi da budete osuđeni na smrtnu kaznu ako se usudite da zbog toga protestujete.
  • Vlada

    12.07.2016 19:50
    @Antonija
    Antonija, da li se pokvario botovski sendvič na ovoj vrućini?
  • Antonija

    12.07.2016 18:16
    Ovi ništa drugo ne znaju nego da protestvuju! Bolje je da se bave nekim drugim poslom nego da protestvuju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.