Krkobabovićeva savetnica Mira Petrović nova direktorka Pošta Srbije

Miru Petrović je Vlada Srbije imenovala za direktorku Pošta Srbije, rečeno je danas u Vladi Srbije.

Ona je na tom mestu zamenila Milana Krkobabića, čija je bila dugogodišnja savetnica i saradnica.

Krkobabić, koji je predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), u novoj Vladi Srbije je ministar bez portfelja.

Mira Petrović je ekonomista, članica Izvršnog odbora i potpredsednica PUPS-a. Krajem 2012. godine izabrana je za članicu Programskog odbora Radiodifuzne ustanove RTS, a pored toga je bila i specijalni savetnik u PTT-u.

Prema podacima sa sajta Agencije za borbu protiv korupcije, na funkciji specijalnog savetnika u PTT-u primala je platu od 186.588 dinara. Osim tog radnog mesta, ona je i poslanik u Skupštini Srbije, gde mesečno prima 30.354 dinara. Potpredsednica PUPS-a je trenutno i u Radiodifuznoj ustanovi RTS, gde kao član Programskog saveta mesečno zaradi dodatnih 15.000 dinara. Petrovićeva praktično, otkako je PUPS u vladajućim koalicijama, neprestano ima nekoliko funkcija, a do promene beogradske vlasti bila je i šef kabineta zamenika gradonačelnika.
 

  • Novosadjanin

    15.09.2016 08:48
    Vlada Srbije imenovala
    Pa ti ljudi se igraju sa poslom! Savetnica? Čega konkretno? UZAS!
  • Dinosaurusovsavetnik

    15.09.2016 06:14
    Sad je krka njoj savetnik.Zaboravili ste da gospođa ima još i penziju.Pošta je monopolista koji kad im treba para za plate krki i miri digne cenu poštanskih maraka za 10 dinara i eto ti love koliko hoćeš.Jedno vreme su bili manje više OK, sad se tu nakupilo bezobraznih neradnika i mrcoša preko stranaka potkradaju narod kod naplate računa za komunalije i preko interneta (provera speedtest pokazuje 30-40% manju brzinu od one za koju nas odraše).Post ekspres će izgubiti kompletno zbog nefleksibilnosti i nesposobnosti priučenih kadrova i zajebavanja zbog težina paketa dugogodišnjih klijenata.Neka kuriri nose sa sobom kantar u vozilima i mere težine na licu mesta, a ne da naknadno zavrću klijente na kontroli težine.Stranačko preduzeće za zapošljavanje nesposobnih glasača, svoje dece i rođaka i finansiranje stranke.Fuj.
  • Šamlov

    14.09.2016 20:31
    pljuni pa zalepi
    Šta gospodja za te novce radi u pošti i kakve to savete, daje kako se lepe marke koliko vidim gospodja je u penziji ili se varam ,ja imam srednju stručnu spremu 37 godina rada u mašinstvu i gospodja ima 10 puta veća primanja mesečno,dali vredi 10 puta više od mene ,kladim se da se njen posao sastoji od kasnog dolaska na posao i ranog odlaska ,pitam se dokle će ovaj narod trpeti sve ovo,zašto takve zaposlene MMF ne koriguje nego je našao nas sa 23.000 dinara mesečno......sramota da smete da se pojavite u javnosti...svaka čast vladajućoj partiji prodali su nas za sitnu kintu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija