Jeremić: Podržaću Jankovića ukoliko uđe u drugi krug

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da ga ne raduju "dešavanja u kući čudnih duša koja se zove Srpska napredna stranka" zato što u toj borbi, kako je naveo, isplivavaju "elementi najgoreg u jednom društvu".
Govoreći o drugim opozicionim kandidatima, Jeremić je najavio da će "bezrezervno" podržati Sašu Jankovića, ukoliko bivši zaštitnik građana uđe u drugi krug predsedničkih izbora.
 
"Nisam rekao ni jednu jedinu ružnu reč, niti uputio bilo kakvu otrovnu strelu prema bilo kom opozicionom kandidatu do sada. To nije slučaj i obrnuto, uključujući i Sašu Jankovića. Ja sam rekao i ostajem pri svom obećanju: Bude li on u drugom krugu, bezrezervno ću ga podržati i neću postavljati bilo kakve uslove za to", naveo je predsednik CIRSD.
 
Jeremić je dodao da bi voleo da i Janković ima sličan stav ali da "iz nekog razloga" još to nije čuo.
 
"Ali čak i da to ne bude slučaj, ja pri svom obećanju ostajem. Ja nisam Aleksandar Vučić, ja ispunjavam svoja obećanja", kazao je Jeremić. On je ocenio i da bi bilo dobro da postoji jedan front protiv vlasti i da nema podela, ali i da smatra da se "ne nalazimo u situaciji u kojoj je to moguće".
  • NS49

    18.02.2017 17:05
    Jeremić mi je raniije bio simpatičan a sad gde god odem nakoji sajt iskače mi iz ekrana pa čaki sa Youtube da ga se čovek uplaši. Neko mu je to uspešno namontirao ali i finansirao. Teško da je to domaće delo pa ako ga plaćaju stranci onda mu baš hvala.
  • Dr savic

    18.02.2017 16:05
    Posteno
    Covek je posteno rekao.
  • Nemanja

    18.02.2017 15:00
    @Spori Gonzales

    Urnebesan komentar, s obzirom da će Jeremić dobiti samo Obradovićeve i Šešeljeve otpatke, a Nikolić samo širu okolinu svog sela. Lično ne verujem da će Janković dobiti više od 20%, ali to taman i jeste procenat stanovništva ove zemlje koje nije teški šljam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.