Bernar Anri Levi dobio tortu u lice

Francuski filozof Bernar Anri Levi pogođen je danas tortom u lice, nekoliko sekundi pošto je počeo da se obraća publici u Kulturnom centru Beograda posle projekcije svog filma u okviru programa Beldoksa.
Tortu u lice Leviju bacila je jedna devojka, da bi se potom na bini pojavio mladić, pripadnik levičarskog Novog Skoja, koji je uz uzvike "Ubico marš iz Beograda", razvio transparent na kome je na engleskom pisalo "Bernar Levi podržava imprijalistička ubistva", u potpisu SKOJ i srp i čekić.
 
Posle zbrke koja je nastala, mladića je obezbeđenje izvelo iz sale. Levi se povukao, da bi se posle desetak minuta vratio i rekao da se "ne radi o antiimperijalistima, već o fašistima koji su želeli da spreče njegov razgovor sa publikom".
 
Grupa koja je napala Levija pozvala je prisutne da ga bojkotuju zbog toga što je, kako su istakli, tražio da se bombarduje Jugoslavija.
  • Neko

    11.05.2017 20:50
    rasha
    Hvala na lepim rečima.
    Drzavu čine oni koji u njoj žive,po tvojoj definiciji svi smo kriminalci samo si ti pošten .
  • Птић ругалац

    11.05.2017 20:00
    Уф...
    ...штета што тамо није био Шешељ, да га малко удеси као што је удесио покојног Мирка Ковача...
  • rasha

    11.05.2017 19:09
    @Neko
    " .. komentarišeš negativno o svojoj zemlji .. "

    Ti ovu mafijasku tvorevinu nastanjenu kriminalcima zoves zemljom ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija