AMSS: Više ispravnih vozila na srpskim putevima

Besplatna provera tehničke ispravnosti automobila Auto-moto saveza Srbije na početku leta pokazala je rast ispravnih i bezbednih vozila u Srbiji, i procenat neispravnih automobila smanjen je ispod trećine pregledanih vozila, saopšteno je iz AMSS-a.
Pred početak letnje sezone, priliku da besplatno provere tehničku ispravnost svojih automobila na više od 100 linija tehničkih pregleda AMS širom Srbije, iskoristilo je 5.000 vozača, a rezultati pokazuju da 27 odsto vozila ima neku neispravnost, dok je u prošloj akciji bilo više od trećine neispravnih vozila, čak 37 odsto.
 
Tako, procenat neispravnih automobila smanjen je ispod trećine pregledanih vozila, odnosno za čitavih 10 odsto u odnosu na prošlogodišnju akciju, konstatuju u AMSS-u.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.