Šutanovac: Nikakve saradnje DS i SNS neće biti

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da nikakva saradnja DS-a i Srpske napredne stranke nije u planu, niti će je biti.
On je na sednici Glavnog odbora DS-a u Beogradu rekao da je ta stranka u poslednje vreme napadana kao devedesetih godina i od vlasti i od dela opozicije, ali da ih to neće omesti da nastave parlamentarnu i vanparlamentarnu borbu.
 
Najavio je da će DS predložiti više zakonskih akata kao i da će od jeseni ići po Srbiji i razgovarati sa građanima. Kako je naveo, pošto ne mogu da govore u Skupštini Srbije, a mediji su gotovo svi zatvoreni, DS će krenuti među građane.
 
"Stranka će biti uz sve radnike i obespravljene ljude koji su na ulici rešili da traže svoja prava", rekao je Šutanovac.
  • 'Ало ботови...

    02.09.2017 18:44
    @Ivanitza, Rade, gordana, neda
    ... радите прековремено?
  • Dine

    02.09.2017 18:27
    Eeee
    Takvi lazovi i prevaranti i ne zasluziju nikakvu saradnju sa SNS.
  • Mimi

    02.09.2017 18:19
    Karakter?
    Covek bez karaktera da ima malo savesti ne bi se pojavljivao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.