Pucao na automobil u kojem je bio pomoćnik gradonačelnika Požarevca

Požarevačka policija uhapsila je 32-ogodišnjeg P.P. iz tog mesta zbog pucnjave.
Pucao na automobil u kojem je bio pomoćnik gradonačelnika Požarevca
Foto: 021.rs
On je osumnjičen da je sinoć oko 21 čas iz vazdušnog pištolja, iz svog dvorišta, pucao na vozila koja su prolazila ulicom i tom prilikom oštetio tri putnička vozila, od kojih je jedna "škoda fabia" u vlasništvu Gradske uprave Požarevac u kojoj se u tom trenutku nalazio pomoćnik gradonačelnika i potpredsednik SNS u tom gradu Dragan Kostić.
 
Niko nije povređen u pucnjavi.
 
Kako javlja "Blic", nezvanično se saznaje da se Kostić vraćao iz Kasidola, gde je bio službenim povodom. Nakon toga, pomoćnik gradonačelnika Požarevca je prijatelja, koji sa njim bio u Kasidolu, povezao do kuće. Ali, nakon što je zaustavio vozilo, odjeknuo je prasak, sličan pucnju, koji je polomio vetrobransko staklo na automobilu. 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti izveden na saslušanje, saopštila je policija.
 
Za sada nije poznat motiv napada na Kostića. Ono što se zna je da je pomoćniku gradonačelnika Požarevca prećeno sa nekoliko lažnih profila na Facebooku. Jedan od pretnji je i da "mu je sveća dogorela", kao i da mu "bliži kraj".
 
Policija proverava ko stoji iza naloga sa kojih su upućivane pretnje.
  • 9mm parabelum

    11.03.2018 17:56
    Vazdusni postolj ?
    Koji sonja ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.