Na Mostu slobode tri sudara za 15 minuta

Na Mostu slobode, jutros su, posle 10 sati, bile velike gužve.
Na Mostu slobode tri sudara za 15 minuta
Foto: 021.rs
Kolona preko mosta se sporo kretala, a gužve su bile na prilazima mostu, na Bulevaru oslobođenja i u Ulici Narodnog fronta.
 
Do zastoja je dolazilo zbog manjih sudara. Reporter 021 je, posle 11 časova, za 15-ak minuta video tri nezgode. Jedna se dogodila kod samog tunela, do udesa je došlo i na sredini mosta, a zatim i na usponu na most.
 
Veliki broj vozila je u jednom periodu bio i na Varadinskom mostu, ali zastoja nije bilo.
  • @Zivan

    01.05.2018 18:04
    Takva guzva, ali redje sa cukanjem, je svaki radni dan kako ujutro, a najgusce je oko pola osam do osam i onda izmedju cetiri i pet popodne - kraj radnog vremena
    Most najmanje koriste vikendasi, odavno. Treba poznavati svoj grad
  • Vozač

    01.05.2018 13:49
    A policija juče zatvorila ceo grad u potrazi za pijanom vozačima. Sa onima koji su pretekli, danas zajedno okreću ture uz roštilj.
  • Иван Грозни

    01.05.2018 12:59
    Дан за избегавање вожње. Данас седа за волан онај ко је претходни пут то урадио још прошлог маја. Најпаснији су они који ставе пешкир око врата док возе.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.