Napadač na novinara Cvetkovića sklopio sporazum o priznanju krivice

S.Z. iz Bele Crkve, koji je napao novinara Stefana Cvetkovića iz tog grada, sklopio je sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu sporazum o priznanju krivice, nakon čega je to tužilaštvo predložilo da mu bude ukinut pritvor.
Napadač na novinara Cvetkovića sklopio sporazum o priznanju krivice
Foto: Medija centar Beograd
On je osumnjičen da je Cvetkoviću naneo lakše povrede, kada ga je 9. jula udario u glavu u jednom kafiću u Beloj Crkvi. Nakon toga mu je 11. jula određen pritvor.
 
"Nakon što je tužilaštvo ispitalo oštećenog i svedoke i zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela, 17. jula je Osnovnom sudu u Vršcu predloženo ukidanje pritvora", naveo je osnovni javni tužilac iz Vršca Tihomir Knežević.
 
Novinar Stefan Cvetković je naveo da je nezadovoljan takvom odlukom i dodao da ostaje pri svojim ranijim tvrdnjama da je S.Z. tog 9. jula pokušao da ga ubije.
 
"On me je udario metalnom šipkom po glavi i razbio mi lobanju i ja ću nastaviti da ga krivično gonim", kazao je Cvetković.
  • Zivan

    18.07.2018 21:51
    Nije jasno zašto se sada još ne navodi puno ime napadača i motiv nsdrtsjs, krivica je nesporna. Naravno, očekuje se i da vlast potpuno i precizno objasni ptr4hodni slučaj, ( navodnu ) otmicu ovog čoveka.
  • JovaNS

    18.07.2018 21:34
    Prvo i jedino, sve povrede glave su teške telesne povrede. Uključujući tu i slomljen nos, a kamoli lobanju. Za nanošenje teških telesnih povreda nema dogovaranja i puštanja iz pritvora pre sudjenja. Pametnome dosta.
  • Predstava?

    18.07.2018 18:37
    Ovo se sve nešto brzo odigralo.
    Skroz je u suprotnosti sa drugim, mnogo značajnijim slučajevima u našoj državi.
    Uvek neki problemi, a ovo rešeno "dlanom od dlan". Kao da je u pitanju saobraćajni prekršaj.

    Možda je ucenjen? Možda saučesnik? Ne znam, samo dajem ideje. Navikao sam da sumnjam u sve što vidim u javnosti. Problem je što je taj novinar istraživao nešto jako bitno za naš narod i državu, zatim "tajming", pa anonimnost napadača, mutni razlozi i još svašta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.