Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati

Kamioni, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko osam sati.
Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati
Foto: 021.rs
Na Kelebiji se čeka oko pet sati, na Horgošu oko četiri sata, a na prelazu Šid oko sat.
 
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, automobili na izlazu iz zemlje na Horgošu i Batrovcima čekaju oko sat. Na ostalim graničnim prelazima nema čekanja dužih od 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
 
Prema informacijama iz "Puteva Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.
  • MIle šofer

    07.09.2018 10:22
    kolona
    Gužve će biti dok Srbija ne uđe u EU. Sa svih bitnih strana smo okruženi zemljama iz EU. Tako da naviknimo se na kolone još jedno 8 godina. Zastoje ne pravi srpska carina i granična policija. Kod nas se sve završi za 10 minuta !!! Nego Mađari i Hrvati imaju svoju proceduru kao i Rumuni i Bugari. Uostalom, tranzitna smo zemlja hvala Bogu.
  • Zivan

    06.09.2018 22:20
    Definitvno, gužve će biti sve nesnosn ije dok se teretni i putnički saobraćaj ne izmeste na pruge i ljudi ne vrate vozovima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija