"Jura" ostaje u Srbiji i zapošljava još 700 ljudi

Kompanija Jura je demantovala natpise pojedinih medija da će deo proizvodnje iz Srbije preseliti u Albaniju.
Kako je u zvaničnom saopštenju Jure navedeno, u toj kompaniji neće biti otpuštanja i ne postoje planovi za preseljenje dela proizvodnje u Albaniju, saznaje Prva televizija.
 
Umesto otpuštanja radnika, Jura u Leskovcu gradi novi pogon i zaposliće dodatnih 700 radnika.
 
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kaže i da u ugovoru sa Jurom piše da ta južnokorejska kompanija do 2021. godine ima obavezu da zadrži sve zaposlene radnike.
 
- Do kraja godine u Jurinim postojećim fabrikama biće zaposleno još 200 radnika i 750 radnika u četvrtoj fabrici - rekao je Cvetanović.
  • Zivan

    25.09.2018 05:57
    Oko 3.500 radnika radi taj idiotski posao obmotavanja kablovske žice i tako pola Leskovca egiszencijalno zavisi od koreanke firme. Dno dna.
  • B

    24.09.2018 23:38
    sjajno
    Odmah šaljem CV na pelenama.
  • Ludi Hranislav

    24.09.2018 22:16
    Faaaak! Kakva jeftina politička igra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.