Policija i dalje u fondaciji "Podrži život": Sumnjiva nabavka toalet papira

Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život", glumac Sergej Trifunović objavio je na Tviteru da se kriminalistička policija i dalje nalazi u prostorijama fondacije i ispituje njeno poslovanje.
"Ako vas interesuje, kriminalistička policija za organizovani kriminal je još uvek u prostorijama fondacije "Podrži život". Trenutno je jako sumnjiva nabavka toalet papira i kafe za potrebe kancelarije koja je proknjižena, ali Bože moj, naš knjigovođa ne zna gde su račun", napisao je Trifunović na Tviteru, prenosi BIZLife.
 
Pre 20 dana, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, a po tužbi Maria Spasića, započeta je istraga u ovoj fondaciji.
 
Pojedini mediji pisali su danima da ta fondacija uplaćuje novac u investicioni fond i to predstavljali kao nelegalnu aktivnost, dok je Trifunović rekao da je stvar legalna i da su novac u investicioni fond uplaćivali po Zakonu o fondacijama. Trifunović je naveo i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u koji je fondacija "Podrži život" ulagala novac.
 
On je nadležne pozvao da ispitaju rad fondacije.
 
"Evo, četiri i po godine koliko fondacija postoji, ni jedan organ nije ušao da ispita rad fondacije, a ja ih stalno pozivam. Znači ja jedva čekam da se to desi, ja ću lično da im kuvam kafe i donosim ćaletovu rakiju, ako treba, nateraću majku i da spremi sarme za gospodu iz nadležnih organa koji će da utvrde ikakve, pod znacima navoda, nepravilnosti… Jedino nepravilno što će naći u fondaciji je jedna slika koja visi ukrivo", naveo je tada.
  • Станко

    07.11.2018 07:07
    Талалалалала
    Све је због тоалет папира. Успут где су шлепери тоалет папира у здравству кад се зна да нису у тоалет има домова здравља и болница.
  • Goca

    05.11.2018 13:22
    Kontrola fondacije
    POdrzi zivot!!!
  • Jelena

    03.11.2018 18:30
    Nepismena
    Sonja kaze se "gde ima dima ima i vatre", "ne ide" se pise odvojeno...hajd' cao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija