Protest "Jedan od pet miliona" sutra u Kruševcu povodom pola godine od napada na Stefanovića

Povodom pola godine od napada na jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića u Kruševcu biće održana protestna šetnja "Jedan od pet miliona" u tom mestu u subotu, 1. juna u 19 časova.
  Protest "Jedan od pet miliona" sutra u Kruševcu povodom pola godine od napada na Stefanovića
Foto: 021.rs (ilustracija)
Kako su saopštili organizatori, okupljanje građana će početi u 17 časova na Trgu kosovskih junaka na platou ispred Doma sindikata gde će biti formirana "Slobodna zona", a od 19 časova će biti organizovana protestna šetnja.
 
Okupljenima će se na gradskom trgu obratiti predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas, zamenik predsednika te stranke Borko Stefanović, predsednik Dveri Boško Obradović i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović. "Šest meseci od brutalnog prebijanja Stefanovića u Kruševcu, šest meseci od početka kraja ovog režima nastavljamo našu borbu", naveli su organizatori i dodali da je "nasilje i prebijanje neistomišljenika oružje aktuelne vlasti".
 
Organizatori su naveli da je Kruševac prvi započeo "ono što su svi nastavili".
  • Rada

    02.06.2019 10:05
    Haha
    Pola godine smaraju ovaj narod
  • Rada

    02.06.2019 10:03
    Haha
    Pola godine smaraju ovaj narod
  • Branko

    01.06.2019 22:58
    Protest
    Uzaludna šetnje šest meseci. Postaju dosadni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.