Vesić ušao na sporedni ulaz u Skupštinu grada Beograda, bežao od rezultata referenduma

Predstavnici opštine Stari grad pokušali su da uruče zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću rezultate izjašnjavanja građana te opštine o infrastrukturnim radovima, ali je on odbio da primi te rezultate.
Vesić je okupljenima ispred Skupštine grada kazao da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać kriminalac i da neće da razgovara, nakon čega je ušao u zgradu Skupštine.
 
Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać došao je sa grupom građana ispred glavnog ulaza u Skupštinu Grada Beograda da sačeka Vesića i uruči mu rezultate, ali je Vesić u zgradu ušao na sporedni ulaz, gde ga je čekalo nekoliko predstavnika opštine Stari grad.
 
Ispred Skupštine grada donet je pano sa rezultatima izjašnjavanja građana, a predsednik opštine Stari grad pozvao je gradonačelnika da izađe i da mu uruči rezultate.
 
Obezbeđenje Skupštine kazalo je Bastaću da nema zakazano, da gradonačelnik ne može da ga primi i uputilo ga da rezultate preda na pisarnici.
 
Bastać je zatražio od gradonačelnika da se oformi Komisija građana i nezavisnih predstavnika struke kako bi se rešio problem poput kolapsa saobraćaja u gradu, radova, ili izgradnje gondole.
 
Na izjašnjavanje građana opštine Stari grad izašlo je 21,7 odsto građana te opštine, a 87 odsto se izjasnilo da je protiv proširenja pešačke zone na Trgu Republike i uvođenja trolejbuskog saobraćaja oko Gundulićevog venca i ulica Venizelosova i Žorža Klemansoa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.