Skat: Vođe da ostave po strani nacionalističku retoriku

Status kvo na Balkanu nije održiv i svi gube zbog zastoja u pregovorima, napisao je na svom tviter nalogu ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skat i dodao da oni koji veruju da će doći bolji uslovi u kojima će ispregovarati povoljniji sporazum moraju znati da boljeg trenutka od ovoga nema.
Skat je na svom tviter nalogu objavio i obraćanje zamenika pomoćnika američkog državnog sekretara Metjua Palmera na svečanosti obeležavanja Operacija združenih snaga NATO u Prištini 12. juna.
 
Političke vođe moraju ostaviti po strani nacionalističku retoriku i istorijski revizionizam, ocenio je Skat.
 
"Oni skrnave sećanje na žrtve, ponovo otvaraju rane preživelih i sprečavanju napredak ka postizanju transparentne, demokratske i odgovorne vladavine", predočio je američki ambasador.
  • Dzo

    17.06.2019 21:33
    Ambasadore smaras, daj uzivaj u balkanskoj hrani i picu, smaras sa svojim izjavama.
  • Мунгос

    17.06.2019 19:13
    Овај Скат, или скот, није важно, изгледа да врши припреме за нове ратне злочине.
    Таква му је реторика.
    А плаши помало и његова повезаност са злочинцима из Приштине.
  • Savet

    17.06.2019 18:55
    Poštovana Ekselencijo!
    Smatram da bi za ameriku bilo dobro da vodi računa o svojim poslovima, u svetlu najnovijih napada i restriktivne politike Indije i Japana prema americi.
    Velikane poput Rusije i Kine neću ni da pominjem, s obzirom da su male zemlje počele, kako bi mi Srbi rekli - da kidišu na ameriku...

    A to je tek vrh ledenog brega.

    Bavljenje Srbijom vam samo oduzima i snagu i sredstva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija