Vučić: Izbori krajem marta ili početkom aprila, biće promena čelnika na lokalu

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će parlamentarni izbori biti održani verovatno krajem marta ili početkom aprila naredne godine i ocenio da će biti "najteži" izbori, jer će, kako je naveo, "mnogi želeti da Srbija više ne bude suverena i samostalna zemlja", dok drugi "hoće da pljačkaju još više".
Vučić: Izbori krajem marta ili početkom aprila, biće promena čelnika na lokalu
Foto: 021.rs
Obraćajući se članovima Glavnog odbora SNS-a u Beogradu, Vučić je pozvao funkcionere naprednjaka da se tokom leta spreme za izbore i da građanima "govore istinu po pitanju Kosova i Metohije, Crne Gore, naše spoljne politike".
 
"Hoću da razgovarate sa ljudima, nemojte da vam to bude teško. Nemojte da govorite da smo uradili nešto što nismo uradili, nemojte da ih obmanjujete već im govorite istinu", kazao je predsednik SNS-a i najavio da će u naredne tri nedelje obići stranačke opštinske odbore u Beogradu. 
 
Vučić je kritikovao pojedine funkcionere naprednjaka navodeći da su "više energije potrošili na međusobne spletke i svađe" nego što su, kako je rekao, odgovorili političkim protivnicima SNS-a. 
 
"Ne mogu više to da slušam, pozabavite se malo političkim protivnicima. Postavite nekad svoja leđa, a ne uvek da to budu Vučić i trojica oko njega", naveo je lider naprednjaka.
 
Aleksandar Vučić je izjavio je da će biti kadrovskih promena u lokalnim samoupravama u kojima je SNS na vlasti, kao i na stranačkim listama za lokalne i parlamentarne izbore.
 
On je rekao da će neki od lokalnih funkcionera SNS-a "dobrovoljno" otići sa funkcija, navodeći da je "prirodno" da dođe do fluktuacija unutar stranke i da se oslobađa prostor za nove ljude. 
 
"Moj predlog je da izađemo sa velikim brojem novih, mladih ljudi, koji će imati želju, strast, energiju da pokažu koliko vole svoje selo, svoj grad i zemlju i koliko su u stanju da se bore za Srbiju", rekao je Vučić.
  • Dr Miggyy

    18.06.2019 08:28
    ПРЕВЕНТИВА!
    На Главном одбору СНС најављене су кадровске промене у локалним самоуправама у којима је СНС на власти као и на страначким листама за локалне и парламентарне изборе. У врху странке промене неће бити. Све функционише као подмазано и научно са плагијатима. Ово подсећа на праксу са “чишћењем рибе од репа,а не од главе”. Овим изјавама изгледа Спасковском, некадашњег челника и гробара РТБ Бор долази крај заштите од задње његове странке. Где ће сад да прелети. Време му је? Још карактеристика друштва:

    ♣ У земљи не влада једноумље. Влада председник.
    ♣ Колико чланови из странке на власти пљују по опозицији, бојим се да ће дехидрирати.
    ♣ Код нас огласи за посао су интерног карактера. Важе искључиво за чланове странке на власти.
    ♣ За највише позиције у властима кандидат мора имати плагијат доктората. Звање је закон.
    ♣ Србија економски напредује најбрже у свету. Од те брзине почиње да се саплиће.
  • vladaNS

    18.06.2019 06:44
    ?
    ....dok drugi hoće da je"pljačkaju više"! Šta je demagog hteo da kaže, da će je oni i dalje pljačkati ali manje???????
    Pozdrav iz Vojvodine
  • Marko

    18.06.2019 00:46
    Detelinac Bot 2 generation
    Bravo Detelinarac, nisi član stranke odmah se vidi po naučenoj ćitabi Djilas itd.
    Kakve veze ima Djilas i Pajtić sa tobom lažovčino jedna.
    Veće penzije ? Misliš skidaju penzionerima sa penzije, pa su im onda veće ?
    Jaka si ti matematika, sedi jedan.
    Ili samo masno lažeš, kao i sve što si napisao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.