Suđenje Jutki izmešta se iz Brusa u Kruševac

Vrhovni kasacioni sud odlučio je da se krivični postupak protiv doskorašnjeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje, iz Osnovnog suda u Brusu izmesti u Osnovni sud Kruševcu.
U odluci suda u koju je Tanjug imao uvid, pored ostalog se navodi da su prema stavu VKS ispunjeni zakonski uslovi za prenošenje mesne nadležnosti, jer je Osnovni sud u Brusu sprečen da neometano postupa u ovom predmetu.
 
Promenu suda zatražio je postupajući sudija u ovom predmetu, a Vrhovni kasacioni sud je utvrdio da je "tokom vođenja krivičnog postupka došlo do podele određenog broja građana koji podržavaju okrivljenog ili oštećenu što manifestuju okupljanjem ispred zgrade suda sa mogućnošću da eventualno dođe i do fizičkog obračuna, što je sve uticalo na nesmetano vođenje krivičnog postupka, a što sve predstavlja važne razloge za prenošenje nadležnosti".
 
Za krivično delo za koje se tereti Jeličić zaprećena je kazna do tri godine zatvora.
 
Optužen je da je polno uznemiravao svoju sekretaricu Mariju Lukić, između ostalog i tako što joj je poslao oko 15.000 neprimerenih poruka.
  • Zmaj

    03.07.2019 12:15
    Amor
    Ja neznam sto coveka blate pa 50posto nemogu da imaju sex,30posto moze a 20posto uz pomagala. Jutku cete praviti od blata svi mi muskarci bi hteli da budo jutka ali neide........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija