Sukob predstavnika SzS i SNS na Trgu republike

Na rekonstruisanom Trgu republike u Beogradu, koji je danas otvoren, sukobili su se predstavnici i pristalice Saveza za Srbiju i Srpske napredne stranke.
Do verbalnog okršaja, guranja i umalo opšte tuče došlo je pošto su na razdaljini od nekoliko metara zakazani događaji jedne i druge grupacije.
 
Predstavnici Saveza za Srbiju - funkcioner Narodne stranke Nikola Jovanović i funkcioner Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać na trgu su imali performans kojim su želeli da ukažu na predugu i preskupu rekonstruciju trga, dok su predstavnici gradske vlasti i SNS došli na početak Knez Mihailove da pohvale radove i otvore novu gradsku saobraćajnu liniju koja će se kretati pešačkom zonom.
 
Kada su gradski čelnici krenuli u vožnju električnim mini busom, sreli su predstavnike Saveza za Srbiju. Mini bus se zaustavio na kratko i nastavio vožnju, što je doživljeno kao bežanje. Krenulo je dobacivanje i guranje sa onima koji su bili van mini busa, a među kojima je bio i odbornik SNS Nemanja Joksimović.
 
Sukobljeni su se gurali, psovali i dobacivali jedni drugima i duž Čika Ljubine ulice, a u više navrata je skoro došlo do ozbiljne tuče. Posle izvesnog vremena okupljeni su se razišli.
 
  • Kaćanka

    01.09.2019 20:30
    Odjedanput dvaput
    Bar da su se posteno dovatili ne bi bilo steta!!
  • Sever Srbije

    01.09.2019 14:50
    pera
    Javio se pera sto svojojmajciutera,bolesno je to mali perice!
  • Sodoma i Gomora

    31.08.2019 21:57
    Odgovor Mali gan:
    prizelhkujes!li ti to opet rat?Nemas drugog posla?A ko je za!sve kriv?Tvoj vodja predvodnik sa ostalim hijenama.Pustite narod da zivi u miru!Zeljni ste krvi vec 30 godina a narocito ovih zadnjih 7 godina.!Stalno huskate i potpaljujete i po regionu non stop svadje sa!susedima.Smirujre se vise zivite svohe zivote i pustite da mi i nasa deca zivimo svoje zivote pa makar i ovako bedne i traljave u ovoj Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija