Ziberaj: Vučiću neće biti dozvoljeno da poseti Kosovo pred izbore

Savetnik ministra spoljnih poslova Kosova Jetlir Ziberaj, izjavio je da Kosovo neće dozvoliti posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred prevremene izbore koji se održavaju 6. oktobra, javljaju prištinski mediji.
Ziberaj: Vučiću neće biti dozvoljeno da poseti Kosovo pred izbore
Foto: Pixabay

On je na Fejsbuku napisao da su izjave predsednika Srbije da će na izbore doći na Kosovo provokacija i zastrašivanje Srba."

Izjava predsednika Srbije Vučića da želi da dođe na Kosovo pre izbora su provokacija i zastrašivanje kosovskih Srba i ne omogućava izbornu kampanju i pošteno glasanje za srpsku zajednicu", napisao je on.

Ziberaj je takođe napisao da srpski scenario ne bi mogao da utiče na izborni proces i da spreči građane da slobodno glasaju.

"Dnevni red Beograda je poznat. Nećemo dozvoliti da ovaj beogradski scenario utiče na kosovski izborni proces i spreči naše građane da slobodno glasaju ", rekao je savetnik šefa kosovske diplomatije.

Na kraju, Ziberaj je dodao da srpskim političarima "koji su persona non grata na Kosovu neće biti dozvoljeno da posete" Kosovo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će na Kosovo doći u septembru, što se na Kosovu vidi kao tendencija prisiljavanja Srba da glasaju za Srpsku listu.

  • Nole

    01.09.2019 22:11
    Sto ga mrzite
    Vi koji biste srbi mrzute vucica ali on je od svih najbolji
  • Smrdoje

    01.09.2019 20:35
    Ali zasto da mi pokvarite dan? Radio sam sve tri smene a necete ovog naseg napucenog zlocinca da prihvatite kao sebi ravnog.
  • Puk. Ratko Puškaš

    01.09.2019 20:35
    ...
    Njemu to savršeno ide na ruku, dozvolite mu da dođe na Kosovo i pašće sa vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.