Teretni voz naleteo na automobil kod Šapca, poginuo vozač

Na putnom prelazu sa drumskom signalizacijom u mestu Ribari teretni voz naleteo je na drumsko vozilo, a jedna osoba je poginula, saopštila je "Infrastruktura zeleznice Srbije".
Teretni voz naleteo na automobil kod Šapca, poginuo vozač
Foto: 021.rs
Udes se dogodio u 17.40 sati, u mestu Ribari, na pruzi Šabac-Zvornik, na putnom prelazu obezbeđenom znacima vertikalne drumske signalizacije.
 
Nesreća se dogodila kada je na drumsko vozilo na ovom putnom prelazu naleteo teretni voz, koji je saobraćao iz Rume za Brasinu.
 
Na mestu nesreće su pripadnici MUP-a, Hitne pomoći i železnice.
 
"Infrastruktura zeleznice Srbije" apeluje na učesnike u saobracaju da poštuju drumsku signalizaciju, kako se ovakve nesreće ne bi događale.
  • -.-

    20.09.2019 23:38
    kao što je bilo nekad
    vratiti stare rampe i čuvare sa zastavicama i fenjerima na svih 2000 i kusur prelaza i problem rešen
    https://www.youtube.com/watch?v=x4vsRPQbxRs


  • Zeka

    20.09.2019 21:13
    Brzi voz
    Cudo su ti vozovu kako tako "nalecu" na putnicka vozila... Aman vise ljudi, kada cete shvatiti da vozovi ne nalecu na kola. Voz, kao pruzno vozilo, moze da se krece samo po pruzi i kao takvo vozilo ima prednost u odnosu na ostala drumska vozila. E sad, dobro se zna gde se nalaze pruzni prelazi, bili oni oznaceni ili ne. Voz nije bas toliko mali i necujan pa da moze da iznenadi coveka i da mu se prikrade neprimeceno. A ovi pametni koji misle da su brzi, spretniji i pametniji zato sto ne cekaju da voz prodje, takvi zavrsavaju u vestima... Prirodna selekcija ljudi moji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.