Mihajlović: Brnabić bi bila veliko pojačanje za SNS

Potpredsednica Vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi premijerka Ana Brnabić, ako pristupi toj stranci, bila veliko pojačanje.
Mihajlović: Brnabić bi bila veliko pojačanje za SNS
Foto: 021.rs
Pojedini mediji su preneli da će se Brnabić 21. oktobra, na 11. godišnjicu Srpske napredne stranke, učlaniti u tu partiju.
 
"Ako je tačna informacija da će Ana postati član SNS, mislim da je to odlično, da konačno SNS dobije takvo pojacanje", rekla je ona na pitanje novinara da to prokomentariše.
 
Na pitanje novinara da prokometariše navode medija da će pet ili šet ministara u Vladi biti promenjeno pre izbora, Mihajlović je rekla da svaki put, uoči ili tokom izborne godine, tabloidi počnu da smenjuju ministre.
 
"Izbori su vrlo blizu, sledeće godIne, narod je taj koji političarima daje podršku da li određenu politiku hoće ili ne. Mislim da i vlada i svi ministri treba do poslednjeg trenutka do formiranja nove vlade, da daju sve od sebe u svom resoru i učine sve što mogu. Uvek je bilo i biće da tablodi i postavljaju i smenjuju ministre i to nije neobično", rekla je ona.
 
Kako kaže, važno je da svaki dan ministri učine za zemlju najviše što mogu, jer upravo je to zadatak svakog ministra i zato su na ta mesta i postavljeni.
  • JS

    30.09.2019 17:08
    Ponos...
    Vi za bolje ni niste..
  • Boris M

    30.09.2019 15:21
    Da, kako da ne...
    Da, bila bi "veliko pojačanje" - toliko veliko da bar polovinu članova natera na se pridruže onima koji bojkotuju izbore.
  • hihihihii

    30.09.2019 13:09
    hooohhooohohohoo
    Hehehe, pa ovo je piš od tzv. države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija