Nastavljena potraga za otmičarem, direktor policije kaže da prazne kuće otežavaju akciju

Potraga za Ninoslavom Jovanovićem koji je oteo devojčicu Moniku Karimanović, nastavljena je i danas.
Dvanaestogodišnja Monika se od nedelje, 29. decembra kada je pronađena, oporavlja na Klinici za dečju hirurgiju i sa njom radi tim psihologa. 
                  
Policija i žandarmerija pretražuju područje izmedju Niša i Svrljiga. Direktor policije Vladimir Rebić rekao je juče da je potraga prioritet i će biti nastavljena sa istom energijom i istim brojem ljudi kao i dok je devojčica bila oteta. 
 
Rebić je rekao da potragu otežava to što se Jovanović sasvim sigurno unapred pripremao za izvršenje krivičnog dela i u zemunicima i napuštenim kućama skladištio vodu i hranu kako bi preživeo. 
 
Potragu, dodao je, otežava i činjenica da je prazno od 80 do 90 odsto kuća u selima u kojima se traga za otmičarem, a policija nema ovlašćenja da provaljuje u zaključane kuće.
  • rodoz

    01.01.2020 19:09
    Režija -SNS
    Ovo je sve već postalo tako providno i glupo, te rijalitiji, pa novogodišnja rasveta, pa protest zbog CG, i sad ovo samo da Veliki Vođa skrene pažnju sa gorućih afera i problema u prćiji.
  • w/e

    01.01.2020 18:00
    2020
    2019. hide'n'seek pobednik
  • Radovan

    01.01.2020 15:06
    Scenofrafija praznih kuća
    3000 policajaca vija Džordža...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija