Na Kosovu 35 pozitivnih na virus korona

Potvrđena su dva nova slučaja virusa korona na Kosovu, te ih je ukupno 35, saopštili su iz kosovskog instituta za javno zdravlje.
Na Kosovu 35 pozitivnih na virus korona
Foto: Pixabay
Ova dva pozitivna slučaja su slučajevi kontakta, a u pitanju su muškarac (44) iz sela Petrovo u opštini Štimlje i žena (39) iz Prištine, prenosi KoSSev.
 
Testirano je dvadeset sumnjivih uzoraka od kojih su dva pozitivna, naveli su iz ovog instituta.
 
Podsećaju građane na usvojene mere u borbi protiv virusa korona. Poručuju im da ne izlaze iz kuće, osim u slučaju nužde i da održavaju dva metra udaljenosti.
  • misa avokado

    24.03.2020 08:17
    Veliki je broj Albanaca u Italiji, pogotovo s Kosova. Lično sam bio prisutan 2008. kad je proglašena nezavisnost Kosova u Trevizu, to je bila povorka bez kraja. Tada je trebala viza onima s pasošem Srbije (a da se ne laženo svi s Kosova imaju pasoš Srbije zbog bezviznog režima).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.