Svi putevi u Srbiji prohodni, savet vozačima da ostanu kod kuće

Svi državni putevi I i II reda u Srbiji, kao i prilazi graničnim prelazima, prohodni su, kažu u "Putevima Srbije".
Svi putevi u Srbiji prohodni, savet vozačima da ostanu kod kuće
Foto: Pixabay
Na gotovo svim deonicama kolovoz je uglavnom mokar sa malo snega u raskvašenom stanju na Obilaznici oko Beograda, teritoriji Ražnja i Aleksinca.
 
Zabranjen je teretni saobraćaj preko Iriškog venca, Divčibara, Jošanička banja - Kopaonik...
 
Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.
 
"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
 
Trenutno je na snazi drugi stepen pripravnosti, a ekipe putara su spremne svakog trenutka da intervenišu u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja. Na terenu je više od 1.000 putara sa adekvatnom mehanizacijom za čišćenje snega i propisanom zaštitnom opremom shodno preporukama Vlade Srbije.
 
Prema upozorenju RHMZ-a, tokom dana usled jakog vetra, očekuje se stvaranje snežnih nanosa, u istočnoj Srbiji i planinskim predelima.  Slabljenje i postepeni prestanak snežnih padavina očekuje se tokom srede, 25. marta.
 
"Putevi Srbije" savetuju vozačima da ostanu kod kuće.
  • Ma

    24.03.2020 15:50
    Daj
    Kome ih sada cistite?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.