Uhapšen zbog prodaje marihuane, prilikom pokušaja bekstva udario policajca betonskom kockom

Leskovčanin N.G. (19) uhapšen je zbog sumnje da je preprodavao marihuanu, a prilikom pokušaja bekstva od policije je betonskom kockom udario policajca koji ga je sustigao.
Uhapšen zbog prodaje marihuane, prilikom pokušaja bekstva udario policajca betonskom kockom
Foto: Pixabay
U saopštenju MUP-a se precizira da je N.G. u blizini pružnog prelaza u naselju Obrada Lučića, pokušavajući da pobegne od policije, odbacio torbicu u kojoj su se nalazili paketići sa 26,5 grama marihuane i vagica za precizno merenje.
 
Iako je pokušao da pobegne, jedan policajac ga je sustigao a osumnjičeni ga je tom prilikom udario betonskom kockom. Policijski službenik je od udarca zadobio lake telesne povrede.
 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden zameniku višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor.
  • Bojan

    06.04.2020 19:24
    @Dušan

    Koju kaznu je propisisvao Dušanov Zakonik kad policija blokira legalizaciju kanabisa da bi njime trgovala?
  • Dušan

    06.04.2020 16:52
    Kad već nećemo po Dušanovom zakoniku, onda eto možemo deo zakona uzeti od braće Kineza po ovakvim pitanjima..imaju vrlo delotvoran mehanizam...a pošto smo veliki prijatelji vredelo bi preuzeti i to od njih...
  • Kameno doba

    06.04.2020 15:13
    Vaspitan i odrastao na teritoriji plemena koje odbija da se civilizuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.