Kisić-Tepavčević: Nije bilo dileme da treba ukinuti vanredno stanje, to je jednoglasna odluka struke

Nikakve dileme nije bilo da treba da se ukine vanredno stanje, već je to bila odluka struke, rekla je na konferenciji Kriznog štaba zamenica direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" Darija Kisić-Tepavčević.
Kisić-Tepavčević: Nije bilo dileme da treba ukinuti vanredno stanje, to je jednoglasna odluka struke
Foto: FoNet
Na pitanje da li je ovo bilo popuštanje pred političarima, navela je da "nikakvog kompromisa nije bilo, jer sa zdravljem nema kompromisa", već je, kako kaže, aktivnost virusa značajno oslabila od ulaska u populaciju.
 
"Nismo imali dileme da vanredno stanje treba da se ukine, to je bilo jednoglasno mišljenje stručnjaka", rekla je Kisić-Tepavčević.
 
Kako naglašava, ukidanjem vanrednog stanja neće biti ukinuto praćenje epidemiološke situacije.
 
"Mi ćemo i dalje imati aktivan epidemiološki nadzor, bez obzira što je ukinuto vanredno stanje", rekla je zamenica direktora "Batuta".
  • Index

    06.05.2020 20:43
    @Gox
    Prija sendvic?
  • Bato

    06.05.2020 19:25
    Sad pišete komentare,pljujete,a u 20h tapšete mnogi od vas pljuvača.Pljujete vlast,onda glasate za njih kada vas niko ne vidi.Čemu to?
  • JASNO KAO SUNCE

    06.05.2020 19:16
    PITANJE ZA SVE. Posto je g.Nestorovic, bukvalno navalio sa SAVETOM, da se" IZLETI" NAPOLJE i ZARAZI, KAKO da to shvati NORMALAN COVEK? NJEGOV "OPTIMISTICKI" POGLed na sve, se nemoze okarakterisati kao NORMALNIM! Neznam u kom svetu zivi uopste, ali po njemu ne postoje vise ni hronicni bolesnici ni penzioneri,ni onkoloski, a ni ostali koji su slabiji bilo stri ili mladi! STA; PO NJEMU; TREBA DA SE ULETI U "ZAGRLJAJ " virusa i vrati kucama, kod kojih ih ceka familija , porodica prijatelji, pa ajde u ZAGRLJAJ! VISE OD NENORMALNOG!KO je citao sigurno se ZGROZIO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.