Vučić ide na sahranu Amfilohija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će prisustvovati sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija u Crnoj Gori u nedelju.
Vučić ide na sahranu Amfilohija
Foto: 021.rs
"Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko – primorskog Amfilohija i razgovaraću sa predstavnicima srpskog naroda u Crnoj Gori", objavio je Vučić na zvaničnom Instagram nalogu.
 
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije preminuo je u petak u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) i biće sahranjen sutra u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici.
 
Vernici i poštovaoci Mitropolije crnogorsko-primorske Srpske pravoslavne crkve (SPC) liturgijama i paljenjem sveća odaju počast preminulom mitropolitu Amfilohiju.
  • Zeljko85

    01.11.2020 01:57
    sahrana
    Podržavam, i treba da se ode na sahranu jenog od velikih ljudi koji su se borili za našecrkve i manastire.
  • Drasko

    31.10.2020 21:52
    Vucic, kao bivsi saradnik komunjarske Sluzbe Drzavne Bezbednosti Srbije Jovice Stanisica sada ide na sahranu mitropolitu?
  • Usjsj

    31.10.2020 21:09
    Region mora da se ujedini i da se sprijatelji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija