Smena direktorke Pošte, na njeno mesto dolazi bivši ministar rada

Vlada Srbije trebalo bi danas ili naredne nedelje da razreši sa funkcije v. d. direktora JP "Pošta Srbije" Miru Petrović, i to ne zbog loših poslovnih rezultata, već zbog odlaska u penziju, piše "Blic".
Smena direktorke Pošte, na njeno mesto dolazi bivši ministar rada
Foto: 021.rs
Na njeno mesto najverovatnije će doći Zoran Đorđević, doskorašnji ministar rada.
 
Kako piše "Blic", na taj način njena gotovo petogodišnja vladavina, puna skandala, štrajkova i nezadovoljstva zaposlenih, biće završena ali istovremeno njen odlazak označiće i kraj devetogodišnje PUPS-ove partijske kontrole ove kompanije, koja je počela još 2012. godine.
 
Bivši ministar za rad Zoran Đorđević jedan je od retkih članova prošle Vlade za kojeg se nije znalo kojim će se poslom dalje baviti.
 
Đorđević je bio ministar u dva mandata. Prvo je postavljen za ministra odbrane, da bi u sledećoj turi zamenio mesta sa Aleksandrom Vulinom i došao na čelo Ministarstva za rad.
  • Tiosav

    04.03.2021 17:42
    Mogao je da se vrati na svoje staro radno mesto ako baš nisu znali šta će sa njim... Ali avaj, ovaj šofer se i u poštu razume...
  • Mile rent-a mozak

    04.03.2021 13:22
    Konačno da se pojavi primer kako jedan državni funkcioner, posle isteka ministarskog mandata, se vraća na radno mesto u privredu gde je i radio dok nije postao mini-star. Nije privreda? Ma može da piše pesme, evo za početak nešto u stilu : " plovi patka preko Save, nosi pismo na vrh glave. Pismo je digitalno."
  • NS

    04.03.2021 12:44
    @Ja
    Tako je, samo su diplome privatnih fakulteta sumnjive, rece Aleksandar Vulin diplomac pravnog fakulteta u Kragujevcu (index studije)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija