Obradović: Najbolji sam kandidat opozicije za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da smatra sebe za najboljeg opozicionog kandidata za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti.
Obradović: Najbolji sam kandidat opozicije za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti
Foto: 021.rs
Kako je naveo, od je "najbolji od svih trenutno aktivnih opozicionih lidera na srpskoj političkoj sceni".
 
Obradović je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV) rekao da je on najbolji kandidat jer nije bio na vlasti, niti je imao veze sa kriminalom i korupcijom, kao i zbog toga što je "čovek iz naroda" i "dolazi iz unutrašnjosti Srbije".
 
On je dodao da u prilog njegovoj tvrdnji da je najbolji kandidat opozicije ide i to što "zastupa tradicionalnu, većinsku Srbiju" ali i zbog zalaganja za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.
 
Obradović je rekao i da se pokret Dveri zalaže za ekonomski i ekološki patriotizam kao i porodicu na prvom mestu, navodeći da to što je rekao "ukratko o programu pokreta Dveri" podržava više od 50 odsto Srbije.
 
"Znam da mene beogradski krug dvojke teško prihvata, znam da sam jedini lider opozicije koji ne živi u Beogradu, znam da nisam bio na vlasti i da nemam nikakve afere i nemam veze sa kriminalom i korupcijom. Znam da jesam dobar kandidat, ne za predsednika Srbije ali za novo lice u srpskoj politici", rekao je Obradović.
 
Lider Dveri je naveo da opozicija tu njegovu tvrdnju neće da prizna već će "na sve načine usmeravati da moramo da biramo izmedju njih koji se vrte već 30 godina" na političkoj sceni Srbije.
 
On je ponovio da Vučića može da pobedi samo patriota, navodeći da je za smenu vlasti Slobodana Miloševića Zoranu Djindjiću bio neophodan patriota poput Vojislava Koštunice.
 
Obradović je rekao da su bivši čelnici Demokratske stranke u vreme vlasti Borisa Tadića i doveli do dolaska Srpske napredne stranke na vlast.
 
"Građani su više glasali protiv Borisa Tadića nego za Tomislava Nikolića. Gradjani su danas u velikom procentu protiv ove vlasti ali ne žele povratak na staru vlast ne u personalnom smislu već u vrednosnom smislu", ocenio je lider pokreta Dveri.
  • C

    16.05.2021 10:08
    C
    Ne znam u kom omjeru je grešan(vezano za Šeseljev dosije o gsp.Grigoriju)Ako nije kompromitovan nekim velikim "grijehovima"Po meni je on solucija i alternativa ...jer objedinjuje tradicionalno i moderno...ima znanje iskustvo ..i mogao bi ujediniti ono sto je najjace danas a to je DIJASPORA da ulazu u MATICU ...kada bi gsp Grigoriju dala crkva blagoslov definitivno bi ga dobio i od naroda...zato ga se ovi s vlasti i plaše..tebe se Bosko ne plasi nitko..Naravno da bi u slucanju bavljenja politikom gsp Grigorije morao da rascini u SPC i "postavi" u građanina..Pod uvjetom da se javno distancira i od tkz opozicije kao i ovih na vlasti...Sto je NE/MOGUCE ?????
  • AntifaNS

    16.05.2021 01:40
    @Детелинара
    Ako ti tako kazes. Bolje analiziraj sta se desavalo u istoriji kada na vlasti imas ovako SNS desnicarski rezim, koji se fiktivno predstavlja kao desni centar, a ustvari preko UDBE pokazuje svoj krajnje desnicarski izvorni karakter SRS. Tu imas bujicu desnicarskih organizacija, pokreta... i svi oni ce izazvati povratak levicarskih snaga. Svakako nazalost vas patriJota koji tu ne mozete nista da ucinite.
  • samo kazem

    15.05.2021 21:21
    Napomena
    Kandidati opozicije nisu toliko bitni. Evo sta je pravi problem Srbije:
    700.000 clanova SNS (vise od 10% stanovnistva). Stotine hiljada zaposlenih u javnom sektoru bez konkursa, bez vestina i iskustva, sa kupljenim diplomama i sa jednim ciljem: da obezbede glasove na izborima. "Privatnici" cije "radnje" sluze za pranje para, tajkuni i "investitori", veciti poBednici na tenderima, dirigovani mediji, placeni vodje navijaca i "patriotske" organizacije, konsultanti strani i domaci, kupljeno sudstvo, placena policija, carina i inspekcije, intelektualne narikace koje jos kukaju nad Kosovskim bojem i smisljaju sta cemo da radimo susednim narodima, ako ikad budemo u prilici... jel' treba dalje da nabrajam? Svi oni profitiraju od sistema. Nije bitno ko ce da pobedi, svi ce preleteti na njegovu stranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.