VIDEO Vučić građanima poručio: Ujedinimo se pod himnom i zastavom, niko nema pravo da ih vređa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video poruku u kojoj podseća na vrednost himne "Bože pravde", kao i na pravo drugih da im se ona ne dopada.
"Bože pravde je naša himna, bila je to i u vreme Kneževine i Kraljevine Srbije. Ujedinimo se pod našom zastavom i himnom i svi zajedno izborićemo se za sigurnu budućnost Srbije", napisao je Vučić uz video koji je podelio na Instagramu.
 
Ipak, Vučić objašnjava da niko nema pravo da vređa obeležja Srbije, naročito u trenucima kada naša zemlja trpi brojne pritiske.
 

Teme

HIMNA
  • Neko iz gomile

    10.09.2021 18:54
    Zakljucak
    Ja sve nesto mislim da te trobojke sto crtaju po NS i sad ovaj komentar Predsednika, pa tako mi se cini kav da mu neko namesta da ga narod u Vojvodini omrzi, kav da u njegovom staff-u neko radi protiv njega.
  • cevabdzinica SNS

    03.09.2021 09:32
    Vidim da musavi botovi prave lepe naciJonalne vanilice od go***na.
    Prijatno botovi!
  • L

    03.09.2021 09:23
    L
    Pod zastavom moze a pod himno nemoze! Kako neko daje peva ko nije srbin i hriscanin....a zivi u ovoj drzavi vekovima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.