Brnabić: Blokade su neviđen fašizam, prijave protiv svih koji su maltretirali građane i policiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je da sve ono što se juče moglo videti širom Srbije, tokom blokade saobraćajnica, "predstavlja do sada neviđenu destrukciju i fašizam".

Ona je najavila krivične prijave protiv "svih koji su maltretirali i tukli svoje sugrađane i policiju".

"Destrukcija i fašizam na delu i dobro je što se policija sklonila, što su se pomerili da građani vide tačno o čemu se radi, da imate ljude u pojedinim gradovima, grupe koje maltretiraju sve ostale građane, čitav narod, celu zemlju. Blokiraju puteve, saobraćajnice, raskrsnice, međunarodne putne pravce", rekla je Brnabić, reagujući na blokade puteva u znak protesta zbog zakona o eksproprijaciji i o refendumu.

Kako kaže, "država će preduzeti korake koje mora, podneće krivične prijave protiv ljudi koji su maltretirali, vređali i tukli svoje sugrađane i pripadnike MUP-a".
 
"Ovakvu destrukciju i fašizam, gde vam govore gde smete i gde ne smete i kada smete da idete, to Srbija još nije videla", rekla je predsednica Vlade.

Komentari 119

  • xx

    30.11.2021 19:48
    samo je pustite
    Samo je pustite da lupeta, to će napokon probuditi i ove najpasivnije.
  • 002211

    30.11.2021 17:25
    Oh, stvarno?
    Hahahahahaha!
  • KELT

    30.11.2021 15:24
    Konkurencija
    Ja većeg fašistu (likom, delom, ponašanjem, rečnikom) nisam video od načelnika PU Savski venac Krstića! "Junačina" nad ženom!?! Gde je on stekao "kvalifikacije"? Na online kursu kao premijerka? Usput, kako je brzo avanzovao od poručnika do majora to samo S(tranka) N(epismenih) S(luga) može objasniti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija