Završen razgovor Slobodana Milenkovića u Tužilaštvu, predmet "strogo poverljiv"

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je obavljen razgovor sa Slobodanom Milenkovićem, načelnikom Odeljenja za suzbijanje droga, u svojstvu građanina.
Završen razgovor Slobodana Milenkovića u Tužilaštvu, predmet "strogo poverljiv"
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
Milenković je pozvan da se izjasni o informacijama objavljenim u medijima prethodnih dana, između ostalog i o tome da li je koristio aplikaciju "Skaj" na telefonu, kodno ime "Bokan", kao i o sadržaju razgovora koji su objavljeni.
On, međutim, nije hteo da se izjašnjava o tome bez konsultacija i odobrenja svojih nadređenih u MUP-u, kao i na većinu drugih pitanja tužilaštva koja se tiču provere navode bivših visokih funkcionera MUP-a objavljenih u medijima.
Milenković je tužilaštvu predao kratku pisanu izjavu. Na njegovu molbu, razgovor je obavljen u prisustvu njegovog punomoćnika advokata Zdenka Tomanovića.
 
Predmet u ovom slučaju nosi oznaku "strogo poverljivo", pa se, u skladu sa Zakonom o tajnosti podataka, detalji neće saopštavati javnosti, posebno dok traju neophodne provere.
 
Nastavlja se utvrđivanje okolnosti u ovom slučaju.
  • Marko

    15.07.2022 18:23
    Heroj
    Ovaj covek je heroj!
    HEROJ HEROJ HEROJ
  • Dendi

    12.07.2022 18:40
    Srjistan-zemlja tajni
    Još jedna državna tajna, a nismo saznali ni koliko je spomenik Stefanu Nemanji koštao.
  • Banderaš

    12.07.2022 16:25
    Jad i beda
    Ide taj milenković u Palatu pravde,okružen 4-5 siledžijskih tipova sa pištoljima pod majicama,a i njemu se vidi da nosi pištolj ispod sakoa(svedoči u funkciji građanina)!!? Čemu toliki teatar,obezbeđenje,zaštita,šta to treba da znači?! Policajci čuvaju policajca od policije!!?!
    Kako ja da se osećam sigurno i bezbedno,ako se inspektor policije mora voziti tenkom kroz grad,kakva je ovo država,kakav je ovo život,nije nam niko kriv zbog ovog blata,sve smo sami sebi napravili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija