Deo prosvetara danas obustavlja rad i protestuje u 47 gradova, u Novom Sadu ispred Banovine

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) obustaviće danas, 1. decembra rad, a protestna okupljanja biće u 47 gradova u Srbiji.
Deo prosvetara danas obustavlja rad i protestuje u 47 gradova, u Novom Sadu ispred Banovine
Foto: 021.rs
S početkom u 12 sati, biće održane konferencije za medije i skupovi nastavnika, roditelja i bivših đaka na trgovima širom Srbije.
Ovi prosvetari zahtevaju hitno, a najkasnije do polovine decembra, otpočinjanje pregovora o statusu službenog lica za sve zaposlene u obrazovanju.
 
Protest u Novom Sadu održaće se ispred Banovine, tačno u podne.
 
Opširnije o tome ko će danas protestovati od prosvetara, a ko ne, koji su zahtevi i druge detalje možete čitati u našem tekstu OVDE.
 
Deo prosvetara protestovao je juče u Beogradu, onio su se okupili na Trgu Nikole Pašića, a zatim, s parolama u rukama, prošetali centrom Beograda.
  • Hogar

    01.12.2022 15:39
    Pa hajde kada neko prosetuje da ga jednom u zivotu podrzimo a ne da budemo licimerni mentoli i pokazujemo koliko smo primitivni i sebični, jer sutra kada vi budete u prooblemu i protestvovali od vas će svi okrenuti ledja i reći da ste vi bezvezni i da vaša prava nisu ništa
  • pajo patak

    01.12.2022 15:26
    @Paraziti
    Prvo istrebi svoje parazite iz sopstvenog mozga.
  • pajo patak

    01.12.2022 15:25
    @Ako
    kao i tvoje koleze što van radnog vremena rade kao privatno obezbeđenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.