Vučić posetio ranjene u napadima u beogradskoj školi i kod Smedereva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je danas posetio najteže ranjene u oružanim napadima u OŠ "Vladislav Ribnikar" i kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije (KSC).
On je u video-poruci na Instagramu naveo da je velika borba za život jednog mladića, a da su dve devojčice i nastavnica iz škole "Vladislav Ribnikar" bolje, iako, kako je napomenuo, niko neće ništa konačno da kaže.
Objavio je i fotografiju ispred KCS sa lekarima Milikom Ašaninom i Markom Ercegovcem, te zahvalio svim lekarima i medicinskim sestrama koji brinu o najteže ranjenima.
 
 
"Ovo su naši heroji, a ne ubice. Molim vas, da samo o tome zajednički povedemo računa", kazao je.
Ispod snimka je napisao da se nada i veruje u snagu teško ranjenih "da će izdržati sve i pobediti" i dodao: "Molim se za njihove živote i brz oporavak".
 
Vučić je objavio i da je danas zapalio sveću u hramu Svetog Save u Beogradu za decu ubijenu 3. maja u školi "Vladislav Ribnikar".
 
Naveo je da je to učinio zajedno sa porodicom jedne ubijene devojčice.
 
  • Nije bio pred školu

    26.05.2023 10:58
    Vučić kao Brnabić kao ni ministar policije, nisu došli u školu Ribnikar da izjave saučešće i zapale sveću posle tragedije, iako je škola 400 metara od njihovog sedišta. Vučić kada je poginulo 8 rudara u Sokobanji nije uveo dan žalosti, jer su za 2 dana bili izbori da mu priča o pogibiji rudara i danu žalosti ne pokvari rejting. Sada zbog rejtinga posle skoro mesec dana pali sveće za poginule kojima nije došao da izjavi saučešće. Vučić gazi preko mrtvih, on je najveće zlo u istoriji Srbije, ovakvoga nikad nije bilo
  • Vlada

    25.05.2023 20:48
    Kasno
    Zakasnio si jedno 15 dana.Valjda je imao važnija posla.
  • Maroder

    25.05.2023 19:29
    Damage control posle 3 nedelje ne moze da radi..pa makar najbolja pr agencija Izraela bila na raspolaganju ili ko vec...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.