I danas vređanje u Skupštini: Dvorska luda, sumporna kiselina, toksik i čitanje honorara glumaca

Poslanik "Moramo Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da zaboravi na pregovore sa opozicijom jer se iza toga krije ideja da se ljudi sklone sa ulice.
"Sada bi malo da pregovarate, a o čemu biste vi i vaš bivši predsednik stranke, o čemu, kažite tačno šta je tema, šta vas zanima, da pričate o izborima, nema izbora dok se ne ispune zahtevi, Bratislav Gašić mora da ide sa mesta ministra polcije", rekao je Jovanović na šta je prekinut uzvicima nezadovoljstva iz redova poslanika vlasti.
Jovanović je rekao da je narod na ulici jer ne može da trpi "ni Bakareca, ni Orlića, ni Jovanova".
"Ne postoji veći otrov ovde od Nebojše Bakareca, što više Bakareca i Informera, to više naroda na ulici", rekao je Jovanović, a podsetio je i da je predsednik IO SNS Darko Glišić iz Srbije terao glumce koji izlaze na skupove protiv nasilja.
 
Poslanik SNS i glumac Lepomir Ivković rekao je da su u skupštini sedeli i znameniti glumci od Voje Brajovića i Branislava Lečića, do Nede Arnerić i Jelice Sretenović.
 
"A moram da podsetim da su na dvorovima postojale dvorske lude čiji je zadatak bio da uveseljavaju gospodare. Ja ne mogu da verujem da se i u parlamentu pojavila dvorska luda", rekao je poslanik, na šta ga je predsedavajuća Snežana Paunović opomenula da se ne obraća tako.
 
U nastavku polemike poslanik SNS Nebojša Bakarec čitao je poimence koliko je svaki glumac, kako se izrazio, "dobio od Telekoma Srbije".
 
Za Jovanovića je tvrdio da je ostrašćen jer je ranije bio član Srpske napredne stranke.
 
"Mi nemamo ništa zajedničko, mi nismo alkoholičari niti zavisnici od psihoaktivnih supstanci", rekao je Bakarec pre nego što mu je predsedavajuća oduzela reč.
 
"Ja sam bio član SNS kao što je Bakarec bio na Marsu", odgovorio je Jovanović i pitao Bakareca odakle mu ideja da čita honorare glumaca.
"Vi ste toksik, vi ste gori od koncentrovane sumporne kiseline Rio Tinta. Odakle podaci o honorarima glumaca? Samo vi čačkajte glumce, smetaju vam glumci", rekao je Jovanović.
 
U nastavku je poslanica SNS Marina Raguš pozvala poslanike da se sete šta je tema dnevnog reda kao i šta je uzrok sazivanja ove sednice, te da pokažu minimum pijeteta i pristojnosti.
 
Skupština danas razmatra izveštaj REM-a o nasilju u televizijskim programima.
  • Neo NSovac

    30.05.2023 19:03
    Sprdnja od skupštine
    Onda je isto i u Vladi.

    Pogledajte samo struku!?

    Ministarke sve znaju da zapuše rupe profi, a jel neko zna da složi prostu proširenu?!
    A ministri...impotentni kompleksaši, napunjeni nosevi, paćenici, jajare...

    Mitrović bi bio ponosan!

    Rijaliti program u Skupstini
  • Ema

    29.05.2023 19:49
    Ema
    Ma , dosta nam je te vaše gospoštine i uvek vam je malo. Živećemo i bez glume i glumaca , odvratni ste. Uživate na našoj grbači , a da niste svesni da narod , bukvalno gladuje.
  • Zoka

    29.05.2023 16:52
    Zoka
    Za nasa primanja u ovom siromastvu,Gospoda Umetnici su uzeli i uzimaju ogroman novac! Svi imaju skupa kola stanove kuce garderobo privilegije itd! To sve mi placamo njima ali i AV je saucesnik u tome jer im je trpao tolike novce koji su nasi ne AV!!! Iskreno za mene su ugasili zauvek...ja u dugovima prezivljavam dan za danom oni uzivaju pa niste vi toliko vazni za mene i vecinu!!! Osnujte privatne firme snimajte glumite pa onda prodajte nekom Bioskopu i TV da vidite kako se prodaje i zaradjuje toliki novac!!! Smenom AV Mora se bukvalno sve promeniti iz Korena i ova Glumaco Umetnicka bransa!!! Sramotaaaaa!!! I posle kenjaju punih stomaka sa egzoticnih putovanja o ovom i onom!!! Ogromno razocarenje...zaista smo ovce...ma ovnovi kapitalci svi mi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija