Svećlja: Vučić hronični lažov, njegov sin zaustavljen samo jednom - ušao kao običan građanin

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "hronični lažov".
Svećlja je demantovao tvrdnje da su pripadnici kosovska policije tri puta zaustavljali sina šefa srpske države Danila Vučića.

"Vučićev sin je zaustavljen samo jednom, na izlazu iz Prištine", naveo je Svećlja.

Prema njegovim rečima, Vučić "svaki put dokazuje da je hronični lažov", navodi Kossev.
 
Svećlja je potvrdio je da je policija od Danila Vučića tražila da "skine provokativnu majicu".
 
"Izvršen je preteres automobila, posle čega su putnici pušteni", izjavio je Svećlja.
 
On je rekao da je Danilo Vučić ušao na Kosovo preko prelaza Merdare kao "običan građanin", za koje ne postoje posebne procedure.
 
"Potom se pojavio u Gračanici sa provokativnom majicom. Policija je zaustavila automobile koji su se ponašali na čudan način. Od njega je zatraženo da skine provokativnu majicu. To je sve i otišli ​​su u Srbiju", izjavio je Svećlja. 
 
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da su albanski policajci kod Podujeva, u njegovog sina Danila uperili puške tražeći da po svaku cenu skine majicu s natpisom "Predaja nije opcija", ali da to nisu uspeli.
Vučić je prethodno izjavio da su "tzv. kosovski policajci" automobil u kome je bio njegov sin tri puta zaustavljali i pretresali.
 
"Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili", rekao je Vučić.
 
Vučićev sin je zaustavljen na izlazu sa auto-puta, u selu Trude, nakon skupa u Gračanici povodom Vidovdana. Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja, dodali su.

Komentari 71

  • Potvrda

    03.07.2023 11:23
    Potvrde
    Znači ipak su ga zaustavili, malo pretresali auto i malo tražili da skine majicu? Braćo Albanci, ko vas ne zna, prijatelj vam bio
  • ili nista

    01.07.2023 07:50
    Sve
    Svećlja - starovetno ime, ne zaboravite, al pustite asocijacije koje kako, i sta, za malo li je.
  • Magi

    30.06.2023 13:54
    Kada je on decenijom besomucnog laganja, potpunog izmisljanja nepostojecih situacija i događaja, doveo do stadijima da vise verujemo kosovskim vlastima, nego njemu i njegovoj gomili tupadzija
    A to je to stvarno bilo tesko postici, jer sa one strane su isto slucajevi za psihijatrijsku analizu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija