Za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu višedecenijske kazne zatvora

Viši sud u Zaječaru osudio je Davora Pernića na 37 godina zatvora, a Maju Bađikić na 35 godina zatvora, zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu kod Negotina, potvrđeno je u tom sudu.
Za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu višedecenijske kazne zatvora
Foto: 021.rs
Ovo je druga prvostepena presuda, na koju odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbe Apelacionom sudu u Nišu.
Prvom prvostepenom presudom Pernić je bio osuđen na kaznu zatvora od 36 godina, a Brđikić na maksimalnu kaznu za to krivično delo od 40 godina zatvora.
Presuda je izrečena zbog četvorostrukog ubistva u zaseoku Velja Vratne u Jabukovcu, koje se dogodilo u avgustu 2019. godine.
 
Tada su ubijeni Raja Kazimirović, njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).
  • Xxx

    21.07.2023 23:16
    Ubistvo
    Ovo je iskljucivo za smrtnu kaznu!!! Pravosudje i sud su nam nula, jos za svirepo ubistvo i koristoljublje se smanjuje kazna??!
  • Banderaš

    21.07.2023 20:19
    Sud nepravde
    Ako ovaj četvorostruki zločin zbog materijalne koristi,na podmukao i veoma svirep način nije za smrtnu kaznu ili desetostruki doživotni zatvor onda ne znam koji zločin treba sud da presudi na najstrožiji način.
    35godina je ništa za svirepost i podmuklost i bezprimereno nepokazivanje empatije,samilosti i sažaljenja ,nepokazivanje trunke kajanja koju je ubica pokazao za vreme ubistva, za vreme sahrane (došao je na sahranu),i tokom postupka uvrede na račun suda tužioca i svedoka,ovo je velika nepravda prema pravdi i žrtvama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija