VIDEO: Vučić doručkovao parizer, stavio je zabrinjavajuće malo majoneza

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je video kako za doručak jede parizer i jogurt. Tom prilikom je najavio da će još najmanje 10 proizvoda biti sniženo.

U doručku su mu se pridružili ministar finansija Siniša Mali i ministar unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislav Momirović. Oni su, po Vučićevim rečima, bili pre toga u radnji.

"U Palati Srbije smo, pošto danas imam mnogo sastanaka na Novom Beogradu. Prethodno su Siniša Mali i Toma Momirović otišli u prodavnicu, kao što smo i obećali onima koji su to od nas zahtevali, nije to bio naš hir, jer su rekli da to valjda ne smemo i nećemo da jedemo, kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dva litra jogurta, dva hleba 'sava', dve kese, i majonez, i ukupno je cena 585 dinara", navodi Vučić na snimku objavljenom na Instagramu. 
On je ujedno najavio da će sledeće nedelje pojeftiniti još deset proizvoda. 
 
"Srećan što možemo da pomognemo našim građanima...", napisao je Vučić.
 
 
Vučić je rekao da je cena parizera po kilogramu jeftinija čak 140 dinara, zbog čega je veoma srećan. 
On je rekao i kako parizera i majoneza jede često u avionu kada putuje u inostranstvo. Po njegovim rečima, traži sendviče "baš od ovakvog parizera". 
 
"Ne radimo mi ovo da bismo pokazali da smo obični ljudi kao sav normalan svet, da živimo da demantujemo njihove laži o tome ko su milioneri, jer svi u Srbiji znaju, ko sve ima račune u inostranstvu, a ko te račune nema, niti je imao, niti će ikada imati. Ovo sam uradio, dakle moja je ideja, a moji prijatelji su je prihvatili", poručio je Vučić.
 
Predsednik Srbije je pričao i o tome kako drugi lažu.

Komentari 220

  • Vujke

    17.09.2023 07:01
    Suza radosnica
    Ko je radio na građevini,zna da poštuje i ceni majstorski sendvič,kome se ne sviđa ne mora da kupuje!!!
  • Neo NSovac

    15.09.2023 11:32
    Sramotiš majstorski sendvič
    ...

    Ti plivaš na telima debila ...
  • Gagi29

    15.09.2023 10:33
    Kavijar
    Ja ne znam sta se vi Marinikini i Cutini sledbenici stalno nesto bunite? Nista vam ne valja. Pa ni da se neki proizvodi mogu jeftinije kupiti u prodavnici. To je bolesno. Nije prirodno da daleko dogurate sa takvim stavovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija